حل پازل بازدهی در صنعت دیجیتال

3485_636230247457721586_L دنیای نو - حل پازل بازدهی در صنعت دیجیتال

 هندریک وربروگ ، مدیر بازاریابی شرکت کنن (Canon) در خاورمیانه و مرکز و شمال آفریقا در خصوص بازدهی در صنعت چاپ دیجیتال می‌نویسد .

 برای تامین کنندگان خدمات چاپPSP ها که به سرمایه گذاری در یک حوزه چاپ دیجیتال تازه پرداخته اند، بازدهی قطعا یکی از اولویت های اصلی فهرست کارهایی است که باید به سرانجام برسد . اما وقتی صحبت از بازدهی می کنیم دقیقا منظورمان چیست؟ و چگونه می توان مشخص کرد یک پرس در مقایسه با یک گزینه دیگر بازدهی بیش تری دارد ؟

 در دورانی که هنوز دیجیتال وارد نشده بود، یعنی زمانی که افست تنها فناوری موجود بود، نحوه محاسبه نسبتا سرراست بود، ترکیب سرعت تعداد برگه های آماده شده در هر ساعت و زمانی که صرف آماده سازی می شد، در عین حال تغییر بین سیستم های کاری مختلف هم لحاظ می شد. اما با ظهور چاپ دیجیتال، محاسبه میزان بازدهی پیچیده تر شده است، این امر عمدتا به این دلیل است که فناوری دیجیتال جایگاه PSP را تغییر داده است.

خود اصطلاح "تامین کننده خدمات چاپ" در عصر چاپ دیجیتال زمانی به کار می آید که برای توصیف تغییر پیش آمده در بخش چاپ حرفه ای مطرح شود، یعنی هم وظیفه چاپگر را تشریح می کند و جایگاه چاپ به عنوان یک مکمل را در رسانه های الکترونیکی تازه توضیح می دهد. در مقایسه با یک چاپگر تجاری مجهز به افست که در دهه 1990 فعالیت می کرد، یک روز کاری معمول یک PSP در حال حاضر غیرقابل پیش بینی تر و متنوع تر است. دوره های کاری کوتاه هستند، ضرب الاجل ها شدیدتر است، بسیاری از سفارش ها ممکن است به منظور دست یابی به تاثیرگذاری بیش تر دارای شخصی سازی یا نازک کاری تخصصی باشند و این سفارش ها ممکن است از طریق وب به درگاه چاپی شرکت ارسال شوند. علاوه بر این، در دنیایی که چاپ بنا به تقاضا انجام می شود، تعادل بین چاپگر و مشتری تغییر کرده و اوضاع به نفع مشتری عوض شده است.

 بنا به همین دلایل و دلایل دیگر، زمانی که صحبت از محاسبه میزان بازدهی باشد، سرعت چاپ تیتر اهمیت خود را از دست داده و جای خود را به عواملی همچون اطمینان پذیری، انعطاف پذیری رسانه، دوام رنگی تک تک برگه ها و گزینه های نازک کاری داده است. مسلما سرعت چاپ پرس هم یک عامل مهم است، اما نکته مهم تر این است که آیا این پرس می تواند سرعت چاپ تیتر خود را در مجموعه گسترده ای از لایه های مختلف حفظ کند یا خیر، و این که آیا رنگ آخرین برگ با رنگ اولین برگه مطابقت دارد یا خیر.

 این یعنی برای سنجش واقعی بازدهی یک چاپ، PSP ها باید بخشی از زمان را صرف یادگیری مهندسی کنند که در موتورهای دیجیتال امروزی به کار رفته است. برای مثال تونر و فناوری ظاهر کننده سهم بسیار زیادی در افزایش کیفیت، خروجی بادوام و اطمینان پذیری کلی پرس دارد. آخرین پرس تولیدی رنگی ما در این بخش با پیشرفت های عمده ای همراه بوده است. برای مثال، پرکردن مجدد ظاهر کننده از طریق کاست تونر باعث حفظ وضعیت و قدرت آن می شود و به این ترتیب، تصاویری با کیفیت بادوام ایجاد می شود. علاوه بر این، طراحی دو غلافی آن باعث می شود در دور های طولانی تر مخصوصا بر روی مواد جامد، کیفیت تصویری فوق العاده ای ارائه شود، چرا که تونر بر روی درام ها دو بار به کار می رود و نه یک بار.

 اقدامات مربوط نگهداری هم تاثیر قابل توجهی بر روی میزان بازدهی دارد، حال چه این اقدامات برنامه ریزی شده و پیشگیرانه باشد و یا این که در واکنش به خرابی های ناگهانی صورت گرفته باشد. هر گونه اقدامی، حتی کاری در حد قرار دادن کاغذهایی بیش از ظرفیت پرس، از جمله مواردی است که در طراحی موتورها لحاظ شده است تا به این ترتیب تعداد دفعات تعمیر و نگهداری به حداقل برسد. به این ترتیب ما موتور آخرین محصول تونر خود را به گونه ای طراحی مجدد کرده ایم که در کنار مجموعه ای از بهبودهای دیگر، باعث می شود اپراتور در کم تر از یک دقیقه تیغه فیوزینگ را جابجا کند و تاثیر این فرآیند بر روی بازدهی را به حداقل برساند.

 روز به روز PSP های بیش تری متوجه می شوند بازدهی به عوامل زیادی بستگی دارد. این شناخت بهتر مثال خوبی است برای پی بردن به تغییر بزرگ تری که در اجتماعات PSP در حال وقوع است. آن در تصمیم گیری های خود برای سرمایه گذاری به یک چشم انداز گسترده تر رسیده اند، این مساله باعث تغییر ماهیت گفتگوهایی شده است که چاپخانه ها با مشتریان خود در پیش می گیرند.

 به عنوان یک نمونه از چنین مساله ای که وجود دارد، باید اشاره کرد که در حال حاضر به ندرت پیش می آید که یک PSP بخش عمده سرمایه گذاری خود را معطوف به همان چیزی کند که یک رقیب جدی به تازگی از آن بهره برداری کرده است. یا وقتی صحبت از بازدهی باشد، کم تر PSP معتقد است که هرچه بازدهی سریع تر باشد بهتر است. این روزها بیش تر PSP ها سعی می کنند در همان کسب و کار خود پاسخ سوال هایشان را بیابند. آن ها هم چنین در مورد کسب و کار مشتریان خود شناخت خیلی بیش تری دارند، به خاطر این که آن ها متوجه شده اند که آخرین قطعه این پازل استراتژیک این است که بتوانند به وعده هایی که به مشتریان خود داده اند عمل کنند.

 این تغییرات به وجود آمده در تفکرات PSP ها هم چنین به چند شیوه مختلف بر روی چاپخانه ها هم تاثیرات مهمی به جای می گذارد. برای مثال، فروش محصولات در حال حاضر فرآیند پیچیده تری دارد، چرا که تولید کننده در حال حاضر بیش تر شبیه یک مشاور عمل می کند و مشتری را بسته به استراتژی های فعلی و آتی بازار، به سمت سرمایه گذاری درستی هدایت می کند. مثال دیگر این است این فرآیند باید به دو روش عمل کند: تولیدکنندگان باید وقت بگذارند و درباره کسب و کار مشتریان خود اطلاعات بیش تری کسب کنند و به این ترتیب با توسعه محصولات که آن ها را به اهداف تجاری مورد نظر می رسانند، به وعده های خود عمل کنند.