متقاضی های زیادی به دنبال حضور در جوایز پرینت فیوچرز (Print Futures) 2017 هستند، مراسمی که کمک هزینه ای به مبلغ 1500 پوند در اختیار افراد جوانی می گذارد که تمایل دارند آینده شغلی خود را در حوزه چاپ یا صنایع مرتبط دنبال کنند.
این مراسم که بامدیریت و کمک مالی بنیاد خیریه پرینتینگ (Printing) انجام می شود، مخصوص افراد بین بازه سنی 18 تا 30 سال خواهد بود و هزینه های آموزش و دوره های چاپ، نشر، روزنامه نگاری، بسته بندی و هنرهای گرافیکی را در اختیار آن ها قرار می دهد.
جوایز به افرادی اهدا می شود که تمایل دارند مسیر شغلی خود را در چنین صنایعی دنبال کنند، و هم چنین افرادی که در حال حاضر در این بخش ها کار می کنند و می خواهند مهارت های خود را توسعه دهند.
نیل لاول، مدیر اجرایی بنیاد خیریه پرینتینگ در این باره می گوید: "ما به دنبال این هستیم که افراد بیش تری را که در این بخش مشغول کار هستند وارد مراسم کنیم، چرا که ما می خواهیم به تجلیل از کارهای بزرگی بپردازیم که در حوزه چاپ صورت می گیرد و هم چنین به جذب افراد جوان بپردازیم. چرا که آن ها آینده این صنعت هستند."
"به همین دلیل به تشویق افرادی می پردازیم که در این بخش مشغول آموزش بوده یا در حال گذراندن دوره کارآموزشی هستند، تمرکز ما تنها بر روی افرادی نیست که دانشگاه را به اتمام رسانده اند و به دنبال شروع فعالیت حرفه ای خود در صنعت چاپ هستند."
متقاضی ها باید شهروند بریتانیا باشند، آنها یا باید مشفول تحصیل باشند و یا قصد تحصیل و پذیرش در حوزه های چاپ، نشر، بسته بندی و هنرهای گرافیکی را داشته باشند. یا این که در حال حاضر مشغول کار در حوزه چاپ هستند و می خواهند با گذراندن یک دوره؛ مهارت های خود را افزایش دهند. شرط آخر این است که آن ها کارآموز بوده و مشغول مطالعه برای حضور در مسابقات NVQ در یکی از سازمان های مرتبط با چاپ باشند.
افراد فعال در NVQ ها یا کارآموزان هم چنین می توانند تا زمانی که مشغول گذراندن دره انترنی یا دوره های شغلی بدون کارمزد هستند، از این کمک های مالی برای تامین هزینه های زندگی خود استفاده کنند.
لاول مخصوصا تمایل زیادی دارد که کارآموزان یا شاگردهایی را وارد مسابقه کند که از شرکت های چاپ کوچک می آیند.
او ادامه می دهد: "کسب و کارهای کوچک تر زیادی وجود دارند که در زمینه پیشرفت افراد خود کارهای فوق العاده ای انجام می دهند، این یک شانس برای آن هاست تا نشان دهند که به شاگردان خود باور دارند، اگر هرکدام از کارآموزان برنده یکی از یکی از کمک های مالی شوند، با کمک آن می توانند به موفقیت های بیش تری در این صنعت دست پیدا کنند."
این برنامه سال گذشته رکورد شکست و از بین 88 متقاضی به 50 نفر کمک مالی اهدا کرد، این آمار بالاتر از 37 کمک مالی سال 2015 (از بین 80 متقاضی) و 24 کمک مالی سال 2014 بود. این بنیاد خیریه امسال برای 75 برنده برنامه ریزی کرده است.
پشتیبان های مالی سال گذشته یعنی ساکسوپرینت، بنیاد خیریه تبادل کتاب، اتحادیه صنفی یونایت دی یونین GPM (unite the union) و آی تی سکتر (IT Sector) امسال هم حضور خواهند داشت . در کنار آن ها پشیتبان های تازه ای همچون BPIF ، بنیاد سنت براید (St Bride) و بنیاد خیریه روزنامه نگاران هم همکاری خواهند کرد .
متقاضیانی که در لیست اولیه قرار می گیرند باید در اوایل ماه ژوئن و در لندن ، با گروهی از هیئت داوران که از صنایع مرتبط با این حوزه آمده اند ، مصاحبه کنند . در 20 ژولای از برندگان دعوت به عمل آمده و جوایز آن ها اهدا می شود .
از سال 2009 تا به حال 246.500 پوند به 157 فرد جوان اهدا شده است .