طرح رصد و پایش با اتصال به سامانه تبلیغات محیطی اجرا می شود

554 دنیای نو - طرح رصد و پایش با اتصال به سامانه تبلیغات محیطی اجرا می شوددبیر شورای فرهنگ عمومی کشور از اجرای طرح رصد و پایش با اتصال به سامانه تبلیغات محیطی خبر داد.

به گزارش چاپ و تبلیغات آنلاین به نقل از صدا و سیما ، پنجمین جلسه کار گروه سیاست‌ها و ضوابط حاکم بر تبلیغات محیطی در دوره یازدهم فعالیت شورای فرهنگ عمومی، به ریاست دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار و در دستور جلسه این کار گروه، موضوع اجرای طرح رصد و پایش با اتصال به سامانه جامع تبلیغات محیطی؛ بررسی موضوع نمایش آگهی‌های محیطی از طریق نمایش رسانه‌های در اختیار و بدون مجوز در برخی نهاد‌ها و سازمانها؛ بررسی استفاده گسترده از واژگان لاتین در تبلیغات محیطی و تابلو‌ها و همچنین توضیحات مندرج بر محصولات و مواد غذایی و نیز پیشنهادها در خصوص تشکیل کارگروه نظارت بر تبلیغات محیطی در استان‌ها مطرح و بحث و بررسی شد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این جلسه گفت : این کارگروه بستری را فراهم می کند که پاسداشت فرهنگ ملی و فرهنگ عمومی در حوزه تبلیغات محیطی کشور باشد.

محدودیتی برای تبلیغ کالای خارجی که قانون جمهوری اسلامی ایران آن را مجاز کرده، وجود ندارد که به همین منظور متن مشخصی با همکاری اداره کل تبلیغات و اطلاع رسانی و وزارت صنعت، معدن و تجارت تنظیم خواهد شد.

وی همچنین از اجرای طرح رصد و پایش تبلیغات محیطی خبر داد و افزود:

کارگروه ویژه رصد با همکاری دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی، اعضای حقیقی، اداره کل تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده فرهنگستان زبان و ادب فارسی تشکیل خواهد شد و به صورت ماهانه بولتن رصد جامع تبلیغات محیطی در کشور از منظر میزان تبلیغات فرهنگی، گرافیک، پاسداشت زبان فارسی را انجام خواهد داد.

برای ساماندهی و هماهنگی تبلیغات محیطی در کشور، دستور العمل اجرایی تشکیل کمیته نظارت بر تبلیغات محیطی در استان‌ها بازبینی نهایی شد و پس از اصلاحات لازم بنابر تأکید دبیر شورا برای تصویب نهایی و ابلاغ به استان‌ها در صحن جلسه آینده شورای فرهنگ عمومی کشور مطرح خواهد شد.

اصلی‌ترین رکن این کار گروه، اشراف اعضای حقیقی و حقوقی در سه محور “هدایتی، نظارتی و حمایتی” در عرصه تبلیغات کشور است. در عرصه “هدایتی”، ریل گذاری و نگارش آیین نامه‌های اجرایی برای تحقق عینی سیاست‌ها و اصولی که در مصوبه سال ۱۳۸۸ آمده و چند موضوع اولویت دار از مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مدنظر قرار گرفته است که در رأس این اولویت ها: قواعد نوشتاری و حضور سلبریتی‌ها در تبلیغات محیطی ، ابعاد تابلو‌های واحد‌های صنفی و اداری و نیز ساماندهی تبلیغات محیطی در فضا‌های مشمول و غیر مشمول موجود نظیر: جایگاه‌های سوخت دارای اولویت است. در عرصه “نظارتی” با اتصال به سامانه جامع استعلام تبلیغات محیطی، طرح رصد و پایش در دستور کار این کارگروه است.

منتشرشده در:صنعت پنجم