دگرگونی های فزاینده دهههای اخیر در بخشهای مختلف علمی و کاربردی، گویای وسعت فعالیتهای گوناگون تخصصی میباشد. یکی از رشتههایی که دستخوش این تحولات بوده سیستمهای تبلیغاتی با نگرش ویژه به فنآوریهای مربوط به بخشهای بصری است. امروزه در جوامع مختلف استفاده از تجهیزات تبلیغات محیطی و نورپردازی، دانشی کاملا تخصصی است.
امروزه کلیه مراکز اداری، تجاری، فرهنگی (دولتی و خصوصی) برای ارائه خدمات بهتر و جلب رضایت مشتریان با یکدیگر در رقابتی روز افزون میباشند. در کشورهای پیشرفته، مخاطبان روزانه با تعداد زیادی از نمایشگرهای تصویری احاطه میشوند و سیستمهای اطلاع رسانی دیجیتال جایگزین سیستمهای اطلاع رسانی سنتی (پوسترها، بروشورها و اعلامیههای چاپ شده و…) شدهاند. با فراگیر شدن سیستمهای اطلاع رسانی و تبلیغاتی دیجیتال، نیاز به نمایشگرهایی با توانایی استفاده در مکانهای عمومی، تجاری و صنعتی به سرعت در بین صاحبین مشاغل احساس شد. با توجه به اینکه نمایشگرهای خانگی توانایی کار در چنین محیط هایی را برای مدت طولانی ندارند، تولیدکنندگان مطرح سیستمهای تصویری مبادرت به طراحی، ساخت و عرضه نمایشگرهای نسل جدید نموده اند .
لایت باکسها
لایت باکس یکی از روشهای متداول تبلیغات بصری میباشد که می توان فضاهای پرتردد را بعنوان بستر مناسب جهت رویت و جلب توجه حداکثری مخاطبین برای صاحبین مشاغل دانست که با در نظر گرفتن فضاهای مذکور می توان برخی از هزینههای جاری مجموعه را از تخصیص فضای تبلیغات تامین نمود.
لایت باکسها از دو المان اصلی تشکیل میشوند: بدنه (کلاف اصلی و چارچوب) و قاب، در ساختار لایت باکس تابلوهایی با استفاده از جعبه هایی که با انواعی از روشناییهای کم مصرف و پرنور که معمولاً از جنس اس ام دی و یا فلورسنت می باشند استفاده می شود، عکس تبلیغ و یا پوستر را بروی این جعبه قرار داده و از پشت این نوع تابلو برای نورپردازی استفاده می کنند، عکس روی این تابلوها را به راحتی می توان تغییر داد.
از این نوع تابلو معمولا در داخل ساختمان استفاده شده و یک نورپردازی حرفه ای بر روی عکس داخل این نوع تابلو باعث جذابیت و اثربخشی بیشتر کار می شود.
چهار مدل لایت باکس ارائه میگردد.
• لایت باکس فریم لس
• لایت باکس کریستال
• لایت باکس مگنت
•لایت باکس اسنپ فریم
تلویزیون شهری تخت
تلویزیون شهری اصطلاحی است برای نمایشگرهای بزرگ که در معابرعمومی و اماکن ورزشی، فرهنگی- هنری، تالارهای پذیرایی و تشریفاتی نصب میگردند که بصورت کاملا رنگی تصاویر ویدئویی را پخش می نماید.
این مدل تلویزیون ها متشکل از ماژولهایی هستند که در ابعاد کوچکتر ساخته می شوند. هرکدام از این ماژولها LED نامیده می شوند. با کنار هم قرار گرفتن تعدادی زیادیLED کابینت های تلویزیون شهری شکل گرفته و در ابعاد مختلف اجرا میگردند.
ویدئووال
ویدئووال به نمایشگرهای صنعتی که می توانند مداومت کاری بیشتری نسبت به نمایشگرهای خانگی داشته باشند و همچنین قابلیت تجمیع و هماهنگی بین چندین نمایشگر را داراست. در ویدئووال ها استفاده کنندگان می توانند نمایشگر را عمودی و یا افقی نسب نمایند، همچنین یک یا چند نمایشگر را می توانند به یکدیگر متصل نموده و تصویر در تصویر داشته باشند.
قابلیت های بسیار گوناگون و متعدد ویدئووال باعث گردیده تا مخاطبین خود را در بین صاحبین کسب و کار پیدا نموده و امروزه تعداد زیادی از اتاق های کنترل فرمان به جهت نمایش تصاویر آنلاین و یا آفلاین دوربین های مداربسته و همچنین پایش سیستم های نرم افزاری خود از ویدئووال استفاده می نمایند.
همچنین مراکز مختلفی که تعداد قابل توجهی از مراجعین را پذیرا می باشند با استفاده از ویدئووال پخش رویدادهای ورزشی، اطلاع رسانی های سازمانی و... خود را از طریق نصب ویدئووال در مراکز خود انجام می دهند.
نمایشگر منحنی
در جهان مدرن به نظر می رسد که تکنولوژی با هنر پیوند خورده است (تنش بین مغز و قلب). بسیاری از هنرمندان، از داوینچی تا آرکانجلوکورلی، ثابت کرده اند که این دو از یکدیگر هرگز جدا نبوده اند.
در تکنوگرافی دیده می شود که چگونه هنرمندان معاصر از تکنولوژی در روش های غیر معمول و غیر منتظره برای تاثیر گذاری بیشتر در مخاطب استفاده می کنند.
هدف از ایجاد این نمایشگرها بصورت اشکال منحنی، جذب بیشتر مخاطبین بوده تا پس از مشاهده ی شکل خاص محصول به پخش محتوای نمایشی در حال اجرا در نمایشگر توجه بیشتری شود تا بتوانیم حداکثر تاثیر گذاری را در ذهن مخاطبین داشته باشیم.
منبع: خبربان