نرم افزار
الف) برنامه نویسی تخصصی
برنامه نویسی، ابزاری یا مکانیزمی است برای ارتباط با کامپیوتر از طریق برنامه نویسی میتوان وظایفی را برای یک سیستم کامپیوتری مشخص نمود تا انجام دهد. برنامه نویسی یک حرفه است و مانند تمام مشاغل دیگر، برای انجام آن نیاز به ابزار خواهیم داشت. برای اکثر مشاغل، ابزارهای تجاری که فرد متقاضی می بایست یاد بگیرد، موضوعی نسبتاً مشخص و تعیین شده است.
در برنامه نویسی بسته به اپلیکیشن و نرم افزاری که شما می خواهید تولید کنید، زبان ها، چارچوب ها و ابزارهای مختلفی وجود دارد.
اغلب زبان های برنامه نویسی از لحاظ ساختار و دستورات مشابه بوده و هدف همه آنها این است که برای کارهای زیر، راهکارهایی (دستورات یا ساختارها) را ارائه دهند:
ـ پیمایش روی دیتا (Loop)
ـ گروه بندی کدهای مرتبط (Class)
ـ استفاده مجدد از کدها (Function)
ـ ذخیره دیتا (Variable)
هر کدام از زبان های برنامه نویسی، حوزه کاربرد مشخصی دارند.
معرفی زبان های برنامه نویسی
· C
· Java
· C#
· Python
· HTML & CSS
· javaScript
· PHP
· Ruby
در مجموعه NewNet ، دپارتمان برنامه نویسی تخصصی پر سابقه ای وجود دارد که بسته به نیاز شما اقدام به تهیه فلوچارت اولیه، برنامه نویسی، پیاده سازی و پشتیبانی آن نرم افزار می نماید.
هزینه یک نرم افزار بستگی به تعداد برنامه نویسان، مدت زمان اجرای پروژه، ابزار، سخت افزار و نرم افزارهای بکار رفته دارد.
ب) شخصی سازی نرم افزارها
شخصی سازی یک نرم افزار آماده عبارتست از تنظیم آن نرم افزار براساس کارآئی که برای آن در نظر گرفته اید و سلایق شما، این شخصی سازی ها می تواند شامل ساختارهای کلی یا تغییرات خبری و سلیقه ای مانند: رنگ، سایه روشن و... باشد.
پ) اپلیکیشن Application
اپلیکیشن چیست و به چه معناست؟
شما از برنامههایی که در موبایل خود دارید و به صورت روزمره خیلی از کارهای خود را از طریق امکانات این برنامهها انجام میدهید. که به این برنامههای موجود در گوشی شما اپلیکیشن گفته میشود که این روزها زیاد شنیده میشود. لازم است مفهوم اپلیکیشن را برای شما به طور واضح توضیح داده و انواع آن را به شما معرفی کنیم.
انواع اپلیکیشن:
۱ - اپلیکیشن اندروید چیست؟
سیستم عامل اندروید
سیستم عامل اندروید را براساس هسته سیستم عامل لینوکس ساخته اند و مدیریت این سیستم عامل همراه با ارتباط با سخت افزار و سرویسهای سیستم، امنیت، مدیریت پردازش ها و مدیریت منابع دستگاه موبایل را همان هسته سیستم عامل لینوکس برعهده دارد و سیستم عامل اندروید فقط همانند یک لایه بین کاربر و سیستم عامل ارتباط برقرار میکند. این سیستم عامل مخصوص موبایل و گوشیهای هوشمند طراحی شده که توسط بیش از ۳۰ کمپانی معروف پشتیبانی میشود. با توجه به اینکه معنی واقعی اندروید باز (Open) است به برنامه نویسان این امکان را میدهد که از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. اندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان میدهد تا بتوانند اپلیکیشن اندرویدی قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.
اپلیکیشن اندروید
یا همان نرم افزار موبایل اندروید ابزاری است که توسط آن، کاربر میتواند فعالیتهای مورد نیاز خود را بسته به کاربری این اپلیکیشن انجام دهد.
برای دانلود اپلیکیشن موبایل بسته به بستر آن فروشگاههایی وجود دارد که شما میتوانید این ابزارها را از این فروشگاهها دانلود نمائید. برای دانلود اپلیکیشن اندروید شما میتوانید از طریق فروشگاه اپلیکیشن اندروید گوگل یا اصطلاحاً Play Store اقدام به دانلود این نرم افزارهای اندروید نمائید. این اپلیکیشنهای اندروید ممکن است بسته به نظر سازنده، به صورت رایگان و یا به صورت پولی ارائه شوند.
۲ - اپلیکیشن IOS چیست؟
سیستم عامل IOS
ios یک سیستم عامل برای موبایل است اولین و تنها نسل سیستم عامل اپل برای دستگاههای موبایل و قابل حمل است. توسط شرکت اپل در سال ۲۰۰۷ معرفی گردید تا پیش از سال ۲۰۱۰ نیز به نام iPhone OS شناخته میشد. آیپاد تاچ، آیفون و تبلت آیپد از این سیستم عامل پشتیبانی میکنند و شرکت اپل مجوز استفاده از این سیستم عامل را در حال حاضر به هیچ شرکت دیگری واگذار نمیکند.
اپلیکیشن IOS
اپلیکیشن ios در طراحی خود از چهار لایه استفاده میکند که این لایه شامل :
لایه رسانه ها
لایه هسته خدمات
لایه هسته سیستم عامل
لایه لمسی
ios از نظر معماری و کاربردی شباهت زیادی به سیستم عامل Macos دارد. در ios همانند Macos از مرورگر سافاری برای مرور وب و از نرمافزار آیتیونز برای پخش موزیک و مدیریت کتابها، دفترچه تلفن و اپلکیشنها استفاده میشود. یکی از موفقیتهای اپل در ساخت این سیستم عامل، راهاندازی فروشگاه اپلیکیشن App Store است.
آموزش گام به گام ساخت اپلیکیشن موبایل
اگر یک ایده فوق العاده برای ساخت اپلیکیشن در مغز خود دارید و نمی دانید که چگونه آن را پیاده سازی کنید، با ما همراه باشید تا مراحل ساخت اپلیکیشن را به شما بیاموزیم.
گام اول: هدف را مشخص کنید
در این گام بدون استفاده از تکنولوژی، فقط با یک قلم و کاغذ به سوالات زیر پاسخ دهید:
· اپلیکیشن دقیقاً چه کاری انجام می دهد؟
· چگونه می خواهید نظر کاربران را جلب کنید؟
· با این اپلیکیشن چه مشکلی حل می شود؟
· چگونه زندگی مردم را ساده تر می کند؟
· چگونه می خواهید اپلیکیشن خود را به بازار عرضه کنید؟
گام دوم: ایدههای خود را طراحی کنید
باید طرحهایی را که در ذهن دارید، طراحی کنید. بهطور مثال مشخص کنید، میخواهید از تبلیغات درون اپلیکیشن استفاده کنید یا خیر. آیا برنامه را رایگان عرضه میکنید یا پولی. همچنین میتوانید گزینهای برای پرداختهای درون برنامهای ارائه دهید. مطمئن شوید، ایدهها را به خوبی طراحی کردهاید.
گام سوم: جستجو و تحقیق هر چه بیشتر
شما باید تا میتوانید درباره ایده اپلیکیشن خود تحقیق کنید. میدانم که فکر میکنید ایده بسیار خوبی دارید، اما کمی جستجو کنید، احتمالا کسی قبلا آن را امتحان کرده باشد. حالا شما دو راه دارید. یکی اینکه بدون بررسی رقیب، ایده خود را عملی کنید و احتمالا تا دو یا سه سال دیگر یکی از شما، نابود شود؛ یا اینکه نقاط ضعف و قوت رقیب را بررسی کنید. نظرات کاربران را درباره آن بخوانید و از این اطلاعات به نفع خود استفاده کنید. حالا با اطلاعات جدیدی که کسب کردهاید، گامهای یک و دو را دوباره انجام دهید.
پس از اصلاح ایده خود، در اینترنت جستجو کنید و مطمئن شوید که ایده شما امکانپذیر است. محدودیتهای کپیرایت و ... را بررسی کنید تا وقتتان صرف یک ایده غیرممکن نشود.
در آخر تمرکز خود را روی بررسی فروش و بازاریابی بگذارید. مشخص کنید، چگونه میخواهید از اپلیکیشن خود درآمد کسب کنید؟ بازار هدف شما کدام گروه هستند؟ کودکان، نوجوانان، معلمان، بازیگران و یا هر گروه دیگر. با مشخص شدن بازار هدف میتوانید ایده خود را دقیقتر کنید.
گام چهارم : Wireframe
در این گام باید یک راهنمای تصویری کامل از اپلیکیشن خود طراحی کنید. با این کار ایده شما روشنتر و ملموس میشود. برای این کار میتوانید از سایتهایی مانند https://wireframe.cc/ و http://visio.microsoft.com/ استفاده کنید.
گام پنجم Back End اپلیکیشن خود را مشخص کنید:
در این مرحله شما باید سرورها، API ها و نمودارهای داده خود را مشخص کنید. ضروری است که نمودارها واضح باشند، چون در طول پروژه از آنها به عنوان دستورالعمل استفاده خواهید کرد.
گام ششم: مدل خود را بررسی کنید
نسخه پیشنمایش اپلیکیشن خود را در اختیار دوستان، خانواده و هر کسی که میخواهید قرار دهید تا نقاط ضعف اپلیکیشن را بفهمید. وقت خود را با افرادی که میگویند "وای، عجب کار بینقصی" تلف نکنید. هدف در این مرحله، نهاییکردن ساختار برنامه است.
گام هفتم: ساختن
شما میتوانید ساخت اپلیکیشن را شروع کنید. سرورها، پایگاههای داده و API ها را تنظیم کنید. فراموش نکنید بازخوردی که در گام قبل گرفتید را در اپلیکیشن منعکس کنید.
گام هشتم: طراحی رابط کاربری
در این مرحله طراحان، رابطگرافیکی اپلیکیشن را طراحی میکنند. رابطکاربری بخش بسیار مهمی از اپلیکیشن است. شما باید با طرحها، بیننده را جذب کنید. دقت کنید که رابط کاربری باید بر اساس سلایق بازار هدف باشد، نه بر اساس سلیقه خودتان!
گام نهم: تست اپلیکیشن
در این قسمت شما باید عملکرد اپلیکیشن را چه از لحاظ ساختاری و چه از لحاظ رابط کاربری تست کنید. شما باید تستهای زیادی را انجام دهید تا مطمئن شوید تمام قسمتهای اپلیکیشن بهدرستی کار میکند. Pixate و Proto.io بسترهای خوبی برای تست اپلیکیشن شما هستند. آنها به شما کمک خواهند کرد تا تمامی لایهها، تعاملات و طراحیهای اپلیکیشن خود را بررسی کنید.
گام دهم: اصلاح و تنظیم
اکنون که اپلیکیشن شکل کامل خود را پیدا کرده باید به عقب برگردید و دوباره اپلیکیشن را بررسی کنید. از همان افرادی که قبلا اپلیکیشن را نقد و بررسی کرده بودند بخواهید دوباره آن را مشاهده کنند و انتقادات خود را مطرح کنند. در نهایت هر تغییر دیگری را که فکر میکنید لازم است، انجام دهید.
گام یازدهم: تست نسخه بتا
حالا شما باید برنامه را در یک محیط واقعی تست کنید. شما بهراحتی میتوانید اپلیکیشن خود را در دستگاههای مختلف تست کنید. اگر اپلیکیشن اندروید است، شما میتوانید بهراحتی آن را در دستگاههای اندرویدی مشاهده و بررسی کنید. اگر اپلیکیشن ios است، نیاز به استفاده از پلتفرمی بهنامTestFlight خواهید داشت.
گام دوازدهم: اپلیکیشن خود را منتشر کنید
اکنون که اپلیکیشن خود را ساختید باید آن را منتشر کنید. امیدوارم با ساخت این اپلیکیشن یک مشکل بزرگ را حل کرده باشید. شما بهراحتی میتوانید اپلیکیشن خود را به فروشگاه اندروید اضافه کنید. اپلیکیشن شما بلافاصله درGoogle Play قرار خواهد گرفت. اگر بخواهید اپلیکیشن خود را در فروشگاه اپل منتشر کنید، اپلیکیشن شما توسط تیم اپل بررسی خواهد شد و شاید بتوانید آن را درApp Store نیز مشاهده کنید.
اگر شما در مورد اپلیکیشن خود روی دستگاههای مختلف نگرانی دارید، میتوانید ابتدا آنرا درPre-Apps منتشر کنید. این کار به شما کمک میکند تا از سازگاری اپلیکیشن خود با دستگاههای مختلف اطمینان حاصل کنید.
اما این پایان کار نیست! شاید بتوان گام سیزدهم را بازاریابی در نظر گرفت. برای اینکه بتوانید اپلیکیشن خود را به فروش بالایی برسانید، باید برنامههایی برای بازاریابی نیز داشته باشید.
مجموعه NewNet دارای دپارتمان طراحی و پشتیبانی اپلیکیشن می باشد و با توجه به سناریو پیشنهادی مشتری و جلسات تبادل نظر، اپلیکیشن ها طراحی و پس از تست، بارگذاری، پشتیبانی و بروز رسانی می گردد.
برخی از قابلیت های اپلیکیشن های طراحی شده در NewNet به شرح ذیل می باشند:
· عضویت و فراموشی رمز عبور پیامکی
· هماهنگی با چند فروشندگی
· هماهنگی با سیستم Affiliate
· امکان تغییر تمام متون اپ توسط خود شما (حتی به زبان های دیگر)
· بی نهایت بودن ساخت منو، ساخت المان های صفحه اصلی و...
· دارا بودن یک آمارگیر پیشرفته و اختصاصی (نمایش کاربران آنلاین، کلمات جستجو شده، پربازدیدها، موقعیت کاربر آنلاین و...)
· ساخت نامحدود اسلایدر
· ساخت نامحدود المان براساس دسته بندی و برچسب
· ساخت نامحدود بنر تبلیغاتی تمام صفحه یا نیم صفحه
· ساخت المان محصولات شگفت انگیز با تایمر
· امکان حذف دلخواه تمام المان های موجود پیشفرض
· نمایش لیست دسته های اصلی به همراه تصویر شاخص
· نمایش زیر دسته ها به سبکی متمایز و جذاب
· امکان نمایش لیست محصولات به دو صورت
· امکان فیلتر محصولات
· نمایش ویژگی های محصول
· نمایش نام فروشنده
· نمایش امتیاز محصول
· امکان اشتراک گذاری محصول
· امکان اضافه کردن به بخش علاقه مندی ها
· نمایش تعداد بازدید در آپ
· نمایش محصولات مرتبط
· سیستم نظرات
· امکان استفاده از کیف پول
· ارسال نامحدود نوتیفیکیشن
· نمایش تعداد آپ های نصب شده
· نمایش موبایل کاربران در بخش مدیریت
· و...
هزینه طراحی و سایر خدمات ضمیمه ای اپلیکیشن پس از بررسی کامل درخواست مشتری و میزان زمان مورد نیاز و تعداد پرسنل برنامه نویس مشخص و اعلام می گردد.
ت) مالتی مدیا MultiMedia
مالتی مدیا چیست ؟
معنی کلمه مالتی مدیا یعنی چند رسانه ای اما مفهوم این کلمه انتقال یک مفهوم و هدف به مخاطب با استفاده از رایانه، تبلیغات و عناصر صوتی و تصویری آنهاست. مالتی مدیا همانطور در ابتدا ذکر شد، مجموعه ای چند رسانه است از قبیل صدا، عکس، مطلب و … با حجم زیاد. نحوه ارائه به صورت CD، DVD، سی دی کارت، فلش، فلش کارت و… می باشد. مالتی مدیا به دو صورت داینامیک (با کدنویسی- قابل جستجو- قابل لیست شدن و سورت شدن) و استاتیک وجود دارد و به صورت اتومات یا اتوران اجرا می شود و دارای تصاویر و فیلم های زیادی به همراه افکت و موسیقی می باشد.
مالتی مدیا عنوان های متعددی از جمله سی دی کارت، کارت ويزيت الکترونيک، کاتالوگ الکترونيک، سي دی مالتي مديا، سی دي تبليغاتی و… دارد. مالتی مدیا قبل از آمدن رایانه و ویندوز ناشناخته بود و استفاده ای نداشت. این کلمه، کلمه جدیدی است که بعد از پیدایش سیستم عامل ویندوز ۹۵ به فناوری تبدیل شد.
محصولات مالتی مدیا
مالتی مدیا آموزشی: نرم افزار آموزشی مالتی مدیا يا چندرسانه ای نرم افزاری است که در آن تمامی ابزارها به کار گرفته می شوند تا فضای جذاب و با انگیزه برای ارتباط با مخاطب ایجاد شود و امور آموزشی به صورت ارتباط با کاربر به آنها آموخته شود.
مالتی مديا تبلیغاتی: از این مالتي مدیا برای معرفی خدمات یک شرکت یا سازمان استفاده می شود. با استفاده از انیمیشن، صوت، تصویر و… میتوان به هدف تبلیغاتی شرکت مورد نظر رسید.
مالتی مدیا کاربردی: این نرم افزار شامل کلیه نرم افزارهای صوتی و تصویری است که از قابلیتهای آن میتوان در موارد مختلف بهره گرفت.
كاربرد مالتی مدیا
– ارائه خدمات تجاری یک شرکت برای معرفی کامل خدمات شرکت مورد نظر و ارائه دستورالعمل استفاده از آن
– معرفی سازمان ها، شرکت ها سیستم پردازشی و کنترلی آنها به صورت مجازی سازی
– ارائه کلیه اطلاعات شرکت مورد نظر به صورت صدا، عکس و …
– ارائه کتاب به صورت الکترونیکی
– انیمیشن سازی، بنر تبلیغاتی
ما در مجموعه مادر تخصصی NewNet با داشتن دپارتمان نرم افزار، کلیه امور مرتبط با طراحی و پشتیبانی انواع مالتی مدیا را با بهترین و بالاترین کارایی در اوج زیبایی برای شما مشتری گرامی در اسرع وقت انجام می دهیم. هزینه طراحی و پشتیبانی مالتی مدیا پس از مشاهده و مطالعه حجم اطلاعات و سناریو درخواستی مشتریان اعلام می گردد.