مقدمات راهاندازی موزه ملی چاپ در تهران فراهم شده است و پیگیر تامین فضا یا مکان مناسب برای آن هستیم.
علی اکبر ابراهیمی پنجشنبه شب در آیین پایانی بیست و چهارمین جشنواره استانی صنعت چاپ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی مشهد افزود: یکی از خروجیهای جشنواره ملی صنعت چاپ در سه سال گذشته، پیگیری برای برپایی موزه ملی این صنعت در کشور بوده است.
وی بیان کرد: صنعت چاپ در ایران قدمت دیرینه و ظرفیت بسیار بالایی دارد اما کشورمان از داشتن موزهای در این زمینه محروم و راهاندازی آن مغفول مانده است.
طی سه سال گذشته شاهد تحولاتی در برپایی جشنواره ملی صنعت چاپ بودیم به نحوی که این رویداد از حالت تقدیر صرف از فعالان صنعت چاپ خارج شد و خروجیهای موثرتری داشت.
در این راستا در آیین پایانی جشنواره ملی صنعت چاپ طی سه سال گذشته رونماییها و انعقاد تفاهمنامههایی انجام شد که یکی از آنها تفاهم نامه بین این وزارتخانه با دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد انستیتو بود به طوری که این مرکز با انتخاب رئیس انستیتو در دانشگاه تهران راهاندازی شده است و بزودی شاهد برپایی کلاسها و ارایه دروس در آن خواهیم بود.
وی دستاورد دیگر جشنواره روز ملی صنعت چاپ در کشور را تاسیس خانه چاپ ذکر کرد و افزود: لوایح برای راهاندازی این خانه تنظیم و برای تصویب به مراجع مورد نظر ارسال شده است که با ایجاد این خانه شاهد جلب مشارکت و همکاری همه فعالان اقتصادی حوزه چاپ و نشر و تشکلهای صنفی خواهیم بود.
امسال بیست و چهارمین جشنواره استانی صنعت چاپ در مشهد با برپایی دوازدهمین نمایشگاه صنعت چاپ، بسته بندی و صنایع وابسته مقارن شده است.
وی با تاکید بر اتخاذ نگاهی فراتر از رویکرد کنونی به صنعت چاپ گفت: به طور قطع برپایی نمایشگاه صنعتی در یک شهر نشان از کشش بالای بازار آن به صنعت مزبور است.
این نمایشگاه دستاورد بازاریان و کارگزاران صنعت چاپ و بسته بندی است و برپایی آن در چنین ابعاد و وسعتی نشان از پویایی این صنعت در خراسان رضوی دارد.
وی ادامه داد: امروز ۵۰ درصد صادرات صنعت چاپ کشور از پنج مرز بازرگانی به عنوان دروازه گمرکی خراسان رضوی به سایر کشورها انجام می شود، همچنین این استان قطب دوم صنعت چاپ در کشور و جزو اولین مناطقی بوده که شهرک صنعتی چاپ را راهاندازی کرده است